KONTAKT OSS

Sky-Frame skyvedører

Er dette verdens råeste skyvedørssystem?

Den sveitsiske produsenten Sky-Frame tilbyr skyvedører og glassflater som på sømløst vis visker ut barrieren med omverden.

Det er snart tjue år siden de første skyvedørene fra Sky-Frame ble installert. Siden den gang har den sveitsiske produsenten blitt en favoritt blant arkitekter og byggherrer verden over som utroper Sky-Frame til Europas, om ikke verdens ledende fabrikant av glassflater og skyvedører. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor når du tar en titt på bildene under.

For vår del i Witor er det en fordel å ha kjennskap til løsninger som kan gi prosjekter vi jobber med en ekstra dimensjon og sitt eget unike særpreg. Vi har et stort kontaktnett av leverandører både i Norge og Europa så vi har utstrakt erfaring med et vidt spekter av løsninger i alle stadier i byggefasen. Dette er en merkevare som er kjent for kvalitet, tidløst design og funksjonalitet. Slike merkevarer er vi glade for å assosiere oss med her i Witor.

Sky-Frame er kjent for sine massive dørblader som strekker seg fra gulv til tak og som på sømløst vis kan settes sammen til å bekle hele fasader utelukkende i glass. Profilene i dette systemet bygges inn i fasaden på en slik måte at utsiden med all sin utsikt og lys glir organisk sammen med innsiden på en måte få andre fabrikanter i dette segmentet får til.

KONTAKT OSS

Skal du bygge?

Vårt fokus er kvalitet og fornøyde kunder! Og vi yter vårt ytterste for at hvert eneste hjem vi bygger skal bli så bra som det kan bli.
KONTAKT OSS

Rolls-Royce-løsningen

Fjellhamarbedriften Kringsjaa Norge er offisiell distributør av skyvedørssystemet her til lands. Vegar Sivertsen, prosjektsjef og produktansvarlig i Kringsjaa, opplever at skyvedørssystemet øker i popularitet her til lands.

Sky-Frame er relativt nytt her til lands og i starten trodde vi ikke at etterspørselen kom til å bli så høy som den etter hvert har blitt. Dette systemet koster litt mer enn andre skyedørsløsninger, men vi opplever at flere av våre kunder er villig til å betale for kvalitet og noe som er helt unikt. Når alt er integrert i profilene, som i seg selv kun har en synlighet på 20 mm i panelene, får du et rammeløst og fantastisk helhetsinntrykk. Dette er Rolls-Royce-løsningen innen skyvedører, avslutter Sivertsen.

Motta kampanjer og nyheter

Boliger til salgsNyheter og prosjekter


Våre prosjekter

By |2019-12-30T10:46:13+01:00desember 30th, 2019|Artikler|