OM OSS2021-09-01T15:44:39+01:00

Skal du bygge?

KONTAKT OSS

OM OSS

Velkommen til Witor. Vi består av et solid team med erfarne, kunnskapsrike og oppmerksomme fagfolk som ønsker å skape resultater i byggebransjen. Med over 30 års erfaring i bransjen bygger vi spennende prosjekter i totalentreprise. Vår ekspertise er innenfor boligbygging, og vi har et stort kontaktnett av leverandører i Norge og Europa.

Vi har et eget konsept for å bygger leilighetsbygg i totalentreprise og strukturer opp alle prosesser i gjennomføringsfasen av et bygg. Det betyr at vi har et fast byggesystem som går igjen. Vi har faste leverandører og faste prosesser fra tilbudsfasen til ettårsbefaring. Dette har vi organisert i leilighetsexperten AS.

Hos oss kan du få hjelp til alle typer oppdrag innen:

prefabrikert betong

plass-støpt betong

tre-bygg

moduler

Effektive byggeprosesser

I Witor liker vi å være et steg foran. Vi benytter bransjens beste løsninger på planlegging og gjennomføring av prosjekter. På den måten kan vi enklere styre og effektivisere byggeprosessene. Vi jobber i BIM med både prosjektering og kalkyler. Vårt mål er at hele prosjektet er ferdig prosjektert før vi begynner med arbeidet på byggeplassen. Resultatet er en effektiv byggeprosess og lavere kostnader. Dette kommer kundene våre til gode og det er ingenting i Witor vi setter høyere enn fornøyde kunder.

Med fra starten

Selv om du kan kontakte oss i alle stadier av et boligprosjekt, ønsker vi gjerne å være med fra begynnelsen av. Vi prosjekterer både brannkonsept, geoteknikk, konstruksjonsteknikk, bygningsfysikk og tekniske fag, for å nevne noe, i tidligfasen av et byggeprosjekt. Det er en rekke fordeler ved å jobbe på lag fra starten av, og erfaringer har vist at tidlig involvering senker de totale prosjektkostnadene etter ferdigstilling.

Vårt løfte til deg

Hjerte i bedriften vår befinner seg på byggeplassen, og vi er genuint opptatt av å bygge løsningene kundene våre etterspør. Så, hva kan du forvente av oss?

  1. Vi gir en fastpris, og vi lover deg at vi alltid leverer på avtalt pris og tidspunkt.
  2. Byggeplassene drives på en profesjonell måte med ettertrykkelig fokus på HMS.
  3. Alle reklamasjoner følges opp til avtalt tid.

Kontakt oss på ts@witor.no hvis du har noen spørsmål vi kan hjelpe deg med å finne svar på. Vår suksess bedømmes av kundene våre, så vi ser frem til et godt samarbeid med gjensidig fornøyde parter.