KONTAKT OSS

Jackon Thermomur – byggeklosser satt i system

Eliminer ineffektive byggeprosesser og skap levedyktige boliger med et av de ledende EPS-byggesystemene tilgjengelig på markedet i dag.

For oss i Witor er det viktig å vite at leverandørene og produktene vi benytter oss av i byggeprossesen har de kvalitetene som skal til for at kunden blir fornøyd. Når det kommer til boliger er det ingenting som er viktigere enn at det er gjort et skikkelig arbeid i forkant. I Witor er vi opptatt av at prosjektene vi leverer har et utmerket fundament i bunn som skaper godt isolerte bygninger med gunstig inneklima uten store vedlikeholdskostnader etter at bygningen er ferdigstilt. Jackon Thermomur er et produkt vi ofte benytter oss av for å være sikre på at boligene vi oppfører oppfyller dagens strenge krav og mer til. Samtidig gjør det arbeidet med å sette opp grunnmur svært enkelt og boligen får til slutt en godt isolert grunnmur uten kuldebroer eller luftlommer.

KONTAKT OSS

Skal du bygge?

Vårt fokus er kvalitet og fornøyde kunder! Og vi yter vårt ytterste for at hvert eneste hjem vi bygger skal bli så bra som det kan bli.
KONTAKT OSS

Lego i større format

Jackon Thermomur er byggeklosser for voksne satt i system. Klossene har en utside og innside laget av EPS (ekspandert polystyren) med plastbindere i midten for å holde klossene sammen. Plastbinderne skaper dessuten rom for betongstøpen, har spor til armeringsjern og skrufester for både innvending og utvending kledning. Hele fasader kan enkelt settes sammen ved å stable klosser oppå hverandre ved hjelp av knastene i bunnen av blokkene. Tenk Lego i større format. Elementene veier hver for seg kun 3 kg. Jackon hevder selv at det er mulig å bygge en hel etasje på et normalt hus i løpet av en arbeidsdag. Etter at veggen er støpt og herdet, sørger skrufestene i klossene for at det er enkelt å kle både inn- og utsiden av bygningen med panel. Fasaden kan selvfølgelig også bestå av kun murpuss, her er det bare fantasien som setter grenser. En annen skjult gevinst med Jackon sitt byggesystem, er at i motsetning til tradisjonelle bindingsverk, slipper du å ta med vind- og diffusjonssperrer i beregningen av ferdigisoleringen, noe som igjen forenkler prosessen.

Byggesystemet har også et gunstig miljøvennlig aspekt ved at blokkene er resirkulerbare og enkle å produsere med et lite miljømessig fotavtrykk.

Norsk produkt

Byggesystemet er utviklet og testet i Norge noe som vi setter pris på her i Witor fordi det gjør det enkelt å opprettholde en god dialog med leverandøren. Dessuten er thermomuren værbestandig og bygget for et nordisk klima med skiftende værforhold. Klossene kan settes opp i alle slags værforhold og er samtidig enkle å håndtere og montere for mannskapene på bakken. På grunn av det solide betongfundamentet i bunn, tilrettelegger Thermomur fra Jackon for at bygningene holder seg varme på vinteren og svale på sommeren.

Motta kampanjer og nyheter

Boliger til salgsNyheter og prosjekter


Våre prosjekter

By |2019-12-30T10:39:36+01:00desember 30th, 2019|Artikler|