KONTAKT OSS

Bulthaup – mer enn bare et kjøkken?

Bulthaup utfordrer den tradisjonelle måten å tenke rundt kjøkkenproduksjon ved å se på kjøkkenet som mer enn bare et matverksted.

Bulthaup er kanskje et fremmedord for nordmenn flest, men den tyske kjøkkenprodusenten er alt annet enn en nykommer i et konkurransepreget segment der vedtatte sannheter ofte har trumfet nytenking. Lenge var kjøkkenet kun en pragmatisk nødvendighet som utelukkende skulle gjøre det enkelt å tilberede mat. Etter hvert som velstanden og behovene til folk har endret seg, har også kjøkkenet fått en annen status i folks hjem. Bulthaup har tatt dette til sitt hjerte med tankegangen om at kjøkkenproduksjon i dag handler om å møte folks behov i forhold til tid.

Vi lever i en tid der prosesser effektiviseres som igjen frigjør tid. Så hva skal vi gjøre med den tiden vi har til overs? For Bulthaup er svaret at vi allerede har realisert produktet og tilrettelagt for flatene på kjøkkenet, nå fokuseres vi på en tredje dimensjon i tankegangen rundt kjøkkenproduksjon, nemlig tid. Vi jobber nå med å tilby kjøkkenløsninger som tilrettelegger for at tiden vi har sammen verdsettes i mye større grad enn tidligere. Vi snakker om matlaging som en kommunikasjonsprosess. Selvsagt skal du sette pris på maten som lages, men vel så viktig er tiden du tilbringer med familien underveis i matlagingen, forklarer Marc O. Eckert i flere snutter kjøkkenprodusenten har publisert på sin hjemmeside.

KONTAKT OSS

Skal du bygge?

Vårt fokus er kvalitet og fornøyde kunder! Og vi yter vårt ytterste for at hvert eneste hjem vi bygger skal bli så bra som det kan bli.
KONTAKT OSS

Skreddersydde løsninger

Ideen om at kjøkkenet er mer et enn et matverksted, men samtidig også en samlingsplass for gode samtaler og familiehygge, gjenspeiles i kjøkkenløsningene produsenten tilbyr. I hovedsak tilbyr Bulthaup tre moduler som kan settes sammen på ulike vis for å gi kunden den skreddersømmen de er ute etter. En fellesnevner for samtlige moduler er at de er særdeles funksjonelle og minimalistiske i utrykket. I tillegg er kjøkkenprodusenten kjent for stilrene flater, presise detaljer og at helheten er gjennomsyret i kvalitet. Kombinasjonen av alle disse egenskapene er det som gjør at kjøkkenet skaper en rolig og ryddig atmosfære som gjør at brukeren har god kontroll på matlagingen samtidig som de gode samtalene pågår.

Som eneste forhandler i Norge er vi stolte av å tilby slike funksjonelle kjøkken som samtidig innehar en særegen arkitektonisk fremtoning. Vi ser at kunder som har handlet hos oss kommer tilbake igjen, så det er tydelig at produktet vi selger blir verdsatt. En typisk kunde som kjøper et Bulthaup kjøkken er glad i å lage mat, og samtidig opptatt av funksjonalitet og design, opplyser Anne Merethe Johnsen, interiørarkitekt hos Bulthaup.

Bulthaups «B3» kjøkkenløsning er et godt eksempel på hva som skapes når funksjonalitet går hånd i hånd med design. Fellesnevneren for løsningene i denne modulen er at et rolig uttrykk skjuler en rekke smarte løsninger. Modulene kan samtidig tilpasses brukerens ønsker slik at drømmekjøkkenet realiseres.

I tråd med vår filosofi

Bulthaup er en av flere leverandører vi i Witor benytter oss av. Med over 30 års erfaring fra byggebransjen opplever vi ofte at kundene ønsker det lille ekstra, kanskje spesielt i forhold til kjøkkenløsninger. Siden vi har et omfattende kontaktnett av leverandører i Norge og Europa, kan du forvente at vi leverer løsninger kundene våre blir fornøyd med.

Bulthaup er tysk kvalitet og representerer noe av det beste innen kjøkkenproduksjon. Ved kjøp av et slikt kjøkken får du bra service og oppfølging gjennom hele prosessen, sier Tor Øyvind Skaug, daglig leder i Witor.

Motta kampanjer og nyheter

Boliger til salgsNyheter og prosjekter


Våre prosjekter

By |2019-12-05T10:08:52+02:00november 20th, 2019|Artikler|